Stim ca suntem diferiti.

Cum va fi teambuildingul nostru din anul acesta?
Care sunt obiectivele echipei in 2017?
Am timp sa ma ocup de toate aceste detalii?
Chiar este nevoie de teambuilding?


Lista de intrebari poate continua la nesfarsit generand multe ore de munca de cercetare responsabila si amanuntita pentru ca actiunea de teambuilding din acest an sa aiba un Return On Investment considerabil si masurabil.

MARKER, iti poate rezolva toate aceste probleme.
Tu trebuie sa tii minte un lucru esential, faptul ca #oameniiconteaza. Oamenii conteaza pentru ca ei sunt rotitele care pun intreaga masinarie in miscare, rotite cu responsabilitati, sentimente, personalitati, dorinte, temeri, aptitudini, scopuri si motivatii diferite. Importanta lor este aceeasi pentru compania ta, independent de nivelul profesional la care se afla.

Pentru ca teambuildingul tau inseamna o investitie in oameni pentru companie, o investitie care trebuie sa aiba si un "Return", dar mai ales pentru ca #oameniiconteaza, #wemark.
Suntem exigenti.
Stim ca anual companiile investesc sume importante in evenimente de HR si Marketing, sume care pot fi folosite in acelasi scop, dar cu o eficienta ridicata.

Din momentul in care ne-ai contactat trebuie sa ne intalnim. O discutie fata in fata bate orice mail detaliat.
In plus, este important pentru noi si pentru tine sa ne cunoastem.


Noi vrem sa simtim la prima mana atmosfera de la tine din companie, tu vrei sa vezi oamenii pe care ii platesti.
De aici pornim impreuna un proces in care tot ce va trebui sa faci este sa oferi raspunsuri intrebarilor noastre punctuale.
Rezultatul va fi un eveniment eficient la momentul potrivit pentru strategia companiei tale.

Noi ne vom ocupa de tot, cazare, transport, masa, concept creativ, booking de artisti, implementare si o analiza punctuala a rezultatelor.


Implementam evenimente pentru companiile care vor sa obtina rezultate din orice suma de bani cheltuita, dar care sesizeaza importanta interventiilor bine gandite.


Am implementat pentru:

Contacteaza-ne: